z-performance

Importator Oficial în România

Despre Z-Performance

Știi, acele idei care îți pot schimba întreaga existență și pot influența o generație de oameni entuziaști? 

Ei bine, ideea Z-Performance a fost una dintre acestea. Fanatic pentru autoturisme și tuning, Sly Zed a căutat întotdeauna ceea ce putea oferi piața. 

După ani de dezamăgire în ceea ce privește calitatea, prețul și alegerea, el a decis în cele din urmă să creeze o alegere mai bună a sa, una care să combine calitate superioară și prețuri competitive. 

Rezultatul a fost un nou brand – Z-Performance Wheels, născut în 2002, cu sprijinul și cooperarea unei echipe experimentate, cu o experiență de peste 25 de ani de experiență de lucru în industria auto. De atunci, Z-Performance a stabilit standarde în industria roților de pe piața pieselor de schimb, aducând design-uri noi, evolutive, întinzând concavitatea și ridicând standardele de calitate și conectându-se chiar la inima scenei europene a tâmpenilor auto. 

Casa noastră este Wörthersee, locul nostru de expoziție este Essen Motor Show, vara noastră este Monaco și Lacul Garda, cursa noastră este Megarun, legătura noastră cu tine este mereu prezentă cu legături omniprezente prin intermediul vechilor Facebook și Youtube și tot mai strânse prin Instagram. 

Astăzi, Z-Performance oferă o gamă largă de roți pentru fiecare mașină. Roțile noastre turnate acoperă bine producătorii germani, precum BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel și multe alte mașini. 

Prin divizia noastră de roți FORGED oferim roți personalizate pentru orice model de mașină, dimensiuni personalizate, decalaje și finisaje, oferim mașinii dvs. un aspect de neegalat. 

Nu în ultimul rând, adevărata afacere de mâine este tehnologia FLOWFORGE TILT CAST, care a fost pionier în acest an și schimbă industria. Oferim roți monobloc LIGHT la cea mai bună calitate la un preț de neegalat. Pentru a rezuma, Z-Performance este perfect adaptat pentru clienții noștri. Lunga noastră istorie și experiență le va asigura satisfacția, deoarece știm că numai împreună putem crea valoare și putem face diferența.

 

122033113 3075756625863066 1184091384060984602 o 1

Produse Z performance

jante performance raliw

Jante Performance

jante flowforged

Jante flow-forged

jante forged

Jante forged

ai un proiect special ?